KoszykTwój koszyk jest pusty ...

Waluta

Zmiana języka

PolskiAngielski

Kategorie

Kontakt

  • E-mail:sklep@dolcevitanails.pl
  • Telefon60 8133 323
    606 712 902
  • Godziny działania sklepuSklep online czynny jest całą dobę Kontakt telefoniczny 9.00 - 15.00 od poniedziałku do piątku

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Opinie o produktach

  • Rose Gold Queen

    Rose Gold QueenOcena produktu 5/5

    Niesamowity.Jedno krycie wystarczy.Mój ulubiony.
  • 159 Brownie

    159 BrownieOcena produktu 5/5

    Śliczny kolorek, super się maluje. Zobaczymy jak się…
» Recenzje

Recenzje

052 Lazure Blue

052 Lazure Blue

Ocena produktu 5/5

Kolejny pastel kryjacy po dwóch warstwach :-)

Autor recenzji: Paulina
Data napisania recenzji: 11-04-2017

Rose Gold Queen

Rose Gold Queen

Ocena produktu 5/5

Moja miłość. Nieziemski cudny kolor, który kryje przy jednej warstwie. Konsystecja super dzięki czemu nadaje się również do zdobień :-)

Autor recenzji: Paulina
Data napisania recenzji: 11-04-2017

011 Babygirl

011 Babygirl

Ocena produktu 5/5

Piękny pastelowy kolor. Wystarczą tylko dwie warstwy by pokrył w pełni naturalna płytkę co w przypadku pasteli jest rzadkie. Polecam :-)

Autor recenzji: Paulina
Data napisania recenzji: 11-04-2017

Top Super Shine No Wipe

Top Super Shine No Wipe

Ocena produktu 5/5

Paznokcie wyglądają super, błyszczą się niesamowicie, klientki są bardzo zadowolone :)

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 21-02-2017

The One 15g

The One 15g

Ocena produktu 5/5

Jak na razie jestem zadowolona z produktu, dobrze się rozprowadza. Polecam!

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 21-02-2017

109 Alpine White

109 Alpine White

Ocena produktu 5/5

Biały super, nic nie żółknie i nic się nie marszczy :) :) :)

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 03-01-2017

Top Super Shine No Wipe

Top Super Shine No Wipe

Ocena produktu 5/5

Świetny top bez przemywania, paznokcie wyglądają szałowo. Pięknie błyszczy, świetna konsystencja, wygodny pędzelek. Polecam!

Autor recenzji: Beata Orzechowska
Data napisania recenzji: 30-12-2016

MAGENTA

MAGENTA

Ocena produktu 5/5

Bardzo intensywny kolor, nie trzeba sie bawic w kilka warstw, wystarczy 2 czasami nawet 1, co bardzo przyspiesza i ulatwia prace. Klientki bardzo lubia ten kolor.

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 19-12-2016

BEAUTIFUL GREY

BEAUTIFUL GREY

Ocena produktu 5/5

Fajny, neutralny kolor. Bardzo dobre krycie! Polecam!

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 19-12-2016