KoszykTwój koszyk jest pusty ...

Waluta

Zmiana języka

PolskiAngielski

Kategorie

Kontakt

  • E-mail:sklep@dolcevitanails.pl
  • Telefon60 8133 323
    606 712 902
  • Godziny działania sklepuSklep online czynny jest całą dobę Kontakt telefoniczny 9.00 - 15.00 od poniedziałku do piątku

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Opinie o produktach

» Recenzje

Recenzje

109 Alpine White

109 Alpine White

Ocena produktu 5/5

Biały super, nic nie żółknie i nic się nie marszczy :) :) :)

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 03-01-2017

Top Super Shine No Wipe

Top Super Shine No Wipe

Ocena produktu 5/5

Świetny top bez przemywania, paznokcie wyglądają szałowo. Pięknie błyszczy, świetna konsystencja, wygodny pędzelek. Polecam!

Autor recenzji: Beata Orzechowska
Data napisania recenzji: 30-12-2016

MAGENTA

MAGENTA

Ocena produktu 5/5

Bardzo intensywny kolor, nie trzeba sie bawic w kilka warstw, wystarczy 2 czasami nawet 1, co bardzo przyspiesza i ulatwia prace. Klientki bardzo lubia ten kolor.

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 19-12-2016

BEAUTIFUL GREY

BEAUTIFUL GREY

Ocena produktu 5/5

Fajny, neutralny kolor. Bardzo dobre krycie! Polecam!

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 19-12-2016

BE HAPPY

BE HAPPY

Ocena produktu 5/5

Uzywam juz zeli DV i formula jest bardzo dobra. Kolorek super, klade zazwyczaj 3 warstwy, ale 2 tez wygladaja juz calkiej dobrze.

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 19-12-2016

MY SEXY LIPS

MY SEXY LIPS

Ocena produktu 5/5

Mam już kilka kolorów od DV ale ten jest powalający! Naprawdę piękny! Poza tym to już kolejne moje zamówienie w sklepie i trzeba przyznać, że wysyłka jest bardzo szybka, kontakt z obsługą na najwyższym…

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 14-12-2016

SNOW IN FINLAND

SNOW IN FINLAND

Ocena produktu 5/5

Gęsty, dobrze się nakłada. Trzeba co prawda 2-3 warstw żeby ładnie wszystko pokrył ale to raczej normalne przy jasnych kolorach. Jak najbardziej polecam.

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 14-12-2016

Aceton Melon 300ml

Aceton Melon 300ml

Ocena produktu 5/5

Spełnia swoją funkcję, dobra cena za tak duże opakowanie. Zapach SUPER!

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 14-12-2016

210 Night Fury

210 Night Fury

Ocena produktu 5/5

Najlepszy czarny! Ekstra kryje i się nie marszczy nic a nic!

Autor recenzji: Martyna Skałka
Data napisania recenzji: 24-11-2016